FYSIOTERAPIAAN VOIT TULLA AINA ILMAN LÄHETETTÄ!!


Olipa kyseessä sitten OMT-fysioterapian tarve, nivelten tai pehmytkudosten vammojen jälkitila, nivelleikkausten edeltävä tai jälkeinen kuntoutus, purentaelimistön ongelmat tai vaikka työssä jumiutuneet ja kipeytyneet lihakset, apu löytyy täältä!

 

Toiminta-ajatuksena on toteuttaa hoidot toiminta- ja työkykysi ylläpitämiseksi sekä edistämiseksi. Asiakkaitani kohtelen tasa-arvoisesti sekä tiivistä yhteistyötä tehden jo ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien! Jatkuva opiskelu ja oppiminen kuuluvat olennaisesti fysioterapiaan, joten jatkossakin pidän yllä taidot ja tiedot sekä pyrin oppimaan uutta mahdollisimman monipuolisesti.

 

 


 

 

FYSIOTERAPIA


Alkuhaastattelun ja -tutkimisen jälkeen jatkamme fysioterapiaa tilanteeseen sopivilla hoidoilla ja ohjeistuksilla jatkoa ajatellen.

 

OMT-fysioterapia on ihmisen fyysisen toimintakyvyn hoitoon keskittyvä fysioterapian erikoisala. Löydät kattavasti tietoa ortopedisestä manuaalisesta terapiasta täältä. Fysioterapiaan sisältyvät tarvittaessa myös liike- sekä liikkuvuushoidot ja pehmytkudoskäsittelyt ovat myös osa fysioterapiaa. Varsinkin lihaskalvokäsittelyt ovat osoittautuneet huomattavan tehokkaaksi hoitomuodoksi. Näillä käsittelyillä pyritään palauttamaan kehosi liikeketjujen toimintoja normaaleiksi ja sitä kautta kivuttomiksi. Fysioterapiassa tehty pehmytkudoskäsittely on taatusti tehokkaampaa kuin perinteinen hieronta!

 

 


 

 

Teen myös suoravastaanottoa, eli mikäli tarvitset arvion nykyisestä tilanteestasi tai vaivastasi, niin varaa aika OMT-suoravastaanotolle. Arviokäynnillä voidaan katsoa, millainen tarve sinulla on kuntoutuksen suhteen, onko se kenties enemmän omatoimista harjoittelua, vai vaatiiko vaivasi varsinaisen fysioterapiahoitojakson, tai kenties täysin muunlaista hoitoa.

 

 


 

 

Harjoitusterapia on myös olennainen osa kuntoutumisesi edistymistä! Harjoituksilla pyritään muokkaamaan tuki- ja liikuntaelimistösi toimintoja optimaalisemmaksi. Tämä tukee kykyäsi toimia niin työssä kuin vapaa-ajalla mahdollisimman helposti ja tehokkaasti. Esimerkiksi erilaisissa kiputiloissa on tärkeä saada ensin kivut vähenemään, tässä aluksi apuna ovat usein myös manuaaliset tekniikat, minkä jälkeen voidaan siirtyä nopeasti myös toimintakykyäsi edistävään sekä ylläpitävään harjoitteluun. On myös olennaisen tärkeää, että harjoitteet ovat juuri sinulle räätälöityjä, vaikkakin monesti lähes kaikki liikkuminen on hyvästä.

 

 


 

 

Kinesioteippaus kuuluu myös palveluihini. Sitä voidaan käyttää muun muassa pehmytkudoksissa olevan kivun lievitykseen, aktivoimaan tai rentouttamaan lihaksia sekä nivelten tueksi. Kinesioteippi soveltuu kaiken ikäisille lapsista vanhuksiin, urheilijoille sekä höyty- ja kuntoliikuntaa harrastaville. Tarvittaessa voidaan tehdä myös ns. kovateippaus urheiluteipillä.

  Fysiopalvelu Vähäaho (2343296-5), Pohjantähdentie 9 A4 (2.krs), 90630 Oulu, p. 045 205 5200, ma-pe sovitusti, fysioterapia, OMT