PALVELUT LÄÄKÄRIN LÄHETTEELLÄ TAI ILMAN LÄHETETTÄ


Olipa kyseessä sitten OMT-fysioterapian tarve, nivelten tai pehmytkudosten vammojen jälkitila, nivelleikkausten edeltävä tai jälkeinen kuntoutus, purentaelimistön ongelmat tai vaikka työssä jumiutuneet ja kipeytyneet lihakset, apu löytyy täältä!

 

Teemme myös konsultaatioita, eli mikäli tarvitset arvion nykyisestä tilanteestasi tai vaivastasi, niin varaa aika OMT-konsultaatioon. Arviokäynnillä voidaan katsoa, millainen tarve sinulla on kuntoutuksen suhteen, onko se kenties enemmän omatoimista harjoittelua, vai vaatiiko vaivasi varsinaisen fysioterapiahoitojakson, tai kenties täysin muunlaista hoitoa.

 

Toiminta-ajatuksena on toteuttaa hoidot toiminta- ja työkykysi ylläpitämiseksi sekä edistämiseksi. Asiakkaita kohdellaan tasa-arvoisesti sekä tehdään tiivistä yhteistyötä jo ensimmäisestä tapaamiskerrasta asti! Jatkuva opiskelu ja oppiminen kuuluvat olennaisesti fysioterapiaan, joten jatkossakin pidetään yllä taidot ja tiedot sekä pyritään oppimaan uutta mahdollisimman monipuolisesti.

 

FYSIOTERAPIA


Tulitpa sitten fysioterapiaan lääkärin kirjoittamalla lähetteellä tai ilman, niin alkuhaastattelun ja -tutkimisen jälkeen jatkamme fysioterapiaa tilanteeseen sopivilla hoidoilla ja ohjeistuksilla jatkoa ajatellen. OMT-fysioterapia on ihmisen fyysisen toimintakyvyn hoitoon keskittyvä fysioterapian erikoisala. Löydät kattavasti tietoa ortopedisestä manuaalisesta terapiasta täältä. Fysioterapiaan sisältyvät tarvittaessa myös liike- sekä liikkuvuushoidot ja pehmytkudoskäsittelyt ovat myös osa fysioterapiaa.

 

Kinesioteippaus kuuluu myös kattaviin palveluihimme. Sitä voidaan käyttää muun muassa pehmytkudoksissa olevan kivun lievitykseen, aktivoimaan tai rentouttamaan lihaksia sekä nivelten tueksi. Kinesioteippi soveltuu kaiken ikäisille lapsista vanhuksiin, urheilijoille sekä höyty- ja kuntoliikuntaa harrastaville. Tarvittaessa tehdään myös ns. kovateippaus urheiluteipillä.

  Fysiopalvelu Vähäaho (2343296-5), käyntiosoite: Kansankatu 60, 90120 Oulu, p. 045 205 5200, avoinna ma-pe klo 10-18