11.7.2020 Loma vol. 2

 

Aloitin tuossa viime torstaina tällaisen pienen lomapätkän käymällä kalastelemassa Kuusinkijoella. Saalista tuli lähinnä raittiin ilman muodossa, mutta kyllä se tekee vain hyvää päästä käymään luonnonhelmassa. Palaan työn pariin sitten 20.7. Aikoja voi edelleen varailla nettiajanvarauksen kautta myös lomaviikkoni aikana, se tapahtuu täältä.

 

Mukavaa ja rentouttavaa heinäkuuta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

18.6.2020 Juhannuksen viettoon

 

Näinpä se on jo kesäkuukin edennyt pitkälle, että kaikki pääsee ainakin jossain määrin rauhoittumaan juhannuksen viettoon. Siispä itsekin poistun nyt työmailta hetkeksi, takaisin hoitopöydän äärellä olen 29.6. Eli palataan kesäkuun lopussa jälleen kuntoutuksesi pariin, laitetaan paikat kuntoon loppu kesää varten! Nettiajanvaraus on auki 24/7, sieltä voi varailla aikaa koska vaan.

 

Hyvää juhannusta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

3.6.2020 Rajoitusten purkamista

 

Mukavaa, kun alkaa tämä koronaepidemia olla jo sillä mallilla, että erilaisia toimia voidaan vapauttaa. Vaikka tässä koko ajan olisi ollut varsin turvallista käydä vastaanotollani, ovat ihmiset olleet erittäin ymmärrettävästä syystä varovasti liikkeellä. Nyt täytyykin toivoa, että vaikka kesäkelit tulivat lähes kerrasta kunnolliset, niin ihmiset malttaisivat käydä myös meidän paikallisten pienten yrittäjien pakeilla hankintoja tehdessä tai fysioterapiassa käydessä.

 

Katseleppa siis itsellesi sopiva fysioterapia-aika tuolta: vello.fi/fysiopalveluvahaaho. Jos ei meinaa sopivaa aikaa tuolta löytyä, niin pirautappa suoraan allekirjoittaneelle numeroon 045 205 5200, niin järjestetään sopiva aika sinulle.

 

Mukavaa alkanutta kesää kaikille toivottaen,

 

Jukka, ft OMT

 

 

 

9.4.2020 Poikkeustilan tuomat poikkeukselliset tilaisuudet


Laitetaanpas tämä samainen Facebook-päivitys myös tänne.

 

Kuten olettaa saattaa, fysioterapia-asiakkaiden määrä vastaanotollani on romahtanut nykyisen tilanteen takia. Tämähän luonnollisesti vaikuttaa tällaisen yksinyrittäjän talouteen huomattavasti, joten jotain oli keksittävä tilalle. Niinpä sainkin kolme viikkoa sitten mahdollisuuden aloittaa kevytyrittäjänä tekemään oman aiemman koulutukseni (yo-merkonomi) mukaisia taloushallinnon töitä! Tämä onkin ollut varsin mielenkiintoinen jakso elämässä yhdistää kaksi toisistaan täysin poikkeavaa työtä. Onneksi työajat ovat helposti sovittavissa, kunhan molemmissa hommissa ehdin sovitut jutut tekemään. Eli ainakin huhtikuun osalta työtilanne näyttää mukavalta, jatkosta taas ei niin varmuutta.


Tästä syystä olen supistanut vastaanottoaikojani, paikalla olen kahtena - kolmena päivänä viikosta ja iltapäiväpainotteisesti. Toivottavasti tämä tilanne ei tule kuitenkaan jatkumaan aivan niin kauaa kuin nykyään mediassakin asiasta kirjoiteltu. Olisi varsin haastavaa pitää yritystoimintani käynnissä, jos tilanne jatkuu tällaisena syksyyn asti.


Aiemmin kysellyt blogitekstit ovat nyt jääneet vähän taka-alalle, kun on saanut olla kahdessa eri työssä viime viikot. Mutta pyrin näihin palaamaan heti kun aikaa siihen riittää! Aikoja OMT-fysioterapiaan voi kuitenkin varata edelleen nettiajanvarauksesta vello.fi/fysiopalveluvahaaho, mikäli sieltä ei löydy sopivaa aikaa, niin voit pirautella tuttuun numeroon 045 205 5200! Myös etäohjauksia olen toteuttanut viime viikkojen aikana, sellainenkin siis järjestyy, jos vaikka tarvitse harjoitteluun visuaalista ohjausta!


Niin rentouttavaa pääsiäisen aikaa kuin vain mahdollista! ????

 

Jukka


 

 

 

13.3.2020 Kevättä kohti koronaviruksen kanssa

 

Elikkäs nyt tämän koronaviruksen seurauksena on tullut varsin kattavia suosituksia/ohjeistuksia mm. THL:n toimesta, niistä tarkemmin thl.fi -sivustolta.

 

Omaa vastaanottoani aion pitää auki varsin normaalisti, mutta toivottavaa toki on, että jos koet olevasi edes nuhainen tai tiedät varmuudella altistuneesi flunssalle, peruisit aikasi fysioterapiaan. Mutta mikäli olet ilman näitä flunssa/nuha yms oireita, niin voidaan toteuttaa kuntoutus aivan normaalisti.

Hyvästä käsi- ja muustakin hygieniastahan on järkevää pitää huoli muutoinkin, mutta nyt erityisesti! Jos sinulla tulee tähän liittyen kysyttävää oman fysioterapiasi kannalta, niin soita 045 205 5200.

 

Jos siis olet muutoin terve mutta podet jotain tuki- ja/tai liikuntaelinvaivaa, niin käy varaamassa aika tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan!  vello.fi/fysiopalveluvahaaho, tai soita 045 205 5200.

 

Jukka

 

 

 

 

28.1.2020 Tammikuun kuulumiset

 

Uusi vuosi on saatu nyt käyntiin ja uudet toimitilat tuntuvat edelleen varsin kotoisilta. Asiakkaat ovat myös mukavasti viihtyneet uusissa tiloissa. Tammikuu on kuitenkin aina ollut fysioterapian osalta hiljainen kuukausi, tähän vaikuttavat monenlaiset tekijät. Nyt siis olisi saatavilla helposti vapaita aikoja tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan!

 

Voit käydä varaamassa aikasi vello.fi/fysiopalveluvahaaho, tai soittamalla 045 205 5200. Tervetuloa Kansankadulle hyvään hoitoon!

 

 

 

2.1.2020 Uusi vuosikymmen ja uudehkot kuviot

 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Mennyt vuosi 2019 oli kaiken kaikkiaan haastava niin yrittämisen kuin henkilökohtaisen elämän osalta. Töiden suhteen jouduin tekemään isoja ratkaisuja, kun silloiset yhteistyökuviot eivät toimineet toivotulla tavalla. Siispä päädyin loppukesästä hankkimaan uudet toimitilat ja palaamaan yksityisyrittäjyyden äärelle. Vuoden lopulla tämä muutos alkoikin osoittautua oikeaksi ratkaisuksi, kun uudet sekä vanhat asiakkaat löysivät toimitilani varsin mukavasti!

 

Nyt hommat siis jatkuvat uusissa tiloissa pyhien jälkeen varsin normaalisti. 6.1.2020 ollessa pyhäpäivä, luonnollisesti vielä huilataan töistä, tämän jälkeen painetaan sitten täysillä kevättä kohti! Toivottavasti niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat jatkavat tehokkaiden OMT-fysioterapiapalveluiden hyödyntämistä vastaanotollani. Ja tähän asti nykyisten asiakkaiden kautta tulleet uudet asiakkaat ovat olleet erittäin positiivinen yllätys, toivottavasti tämäkin suosittelu-kulttuuri jatkuu edelleen!

 

Eli jos olet tehokkaan fysioterapian tarpeessa, jos vaikka niskaa tai selkää kolottelee, niin varaa aikasi vaikka heti: vello.fi/fysiopalveluvahaaho. Tai soita 045 205 5200 ja katsotaan sinulle sopiva aika! Myös sähköpostitse ajanvaraus on mahdollista, lähetä viestiä osoitteeseen info(a)fysiopalveluvahaaho.fi, tai anna yhteistietoni jollekin jonka koet hyötyvän tehokkaasta käsittelystä!

 

Kiitos siis menneestä vuodesta kaikille asiakkailleni, ilman teitä mikään tällainen ei olisi osaltani mahdollista! Jatketaan hyvää yhteistyötä ja pyritään auttamaan mahdollisimman monta ihmistä tänäkin vuonna! :) Kiitos, ja menestystä kaikkien vuoteen ja vuosikymmeneen!!

 

Jukka

 

 

 

25.12.2019 Hyvää joulua!

 

Oikein rauhaisaa ja rentouttavaa joulun aikaa kaikille! Toivottavasti kaikki saa syödäkseen ja muistaa myös rentoutua ja rauhoittua niin perheen parissa kuin itse kullekin tärkeiden asioiden äärellä.

 

Seuraavan kerran olen vastaanottamassa asiakkaita 30.12. eli tälle vuodelle vielä pääsee käymään tehokkaassa OMT-fysioterapiassa! Samalla nyt joulukuussa tuli täyteen 10 vuotta siitä, kun olen valmistunut ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi. 10 vuotta on kyllä mennyt todella nopeaa ja on edelleen niin paljon opittavaa alalta, onneksi kuitenkin jotain myös oppinut ja asiakkaat ovat saaneet vastaanotoltani apua erinäisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin!

 

Mennäänpä hyvällä tohinalla vuoden 2019 loppuun, niin päästään aloittamaan uusi vuosi ja vuosikymmen hyvässä vauhdissa! =)

 

jouluterveisin,

 

Jukka, 10 vuotta fysioterapiaa (AMK) ja 5 vuotta OMT-fysioterapiaa

 

 

 

20.11.2019 Vielä ehdit hyödyntämään avajaistarjouksen!

 

Verrattain moni asiakas on jo ehtinytkin tässä kuluvan syksyn aikana hyödyntämään avajaistarjoustani, eli kolmas 45 minuutin OMT-fysioterapiakäynti puoleen hintaan! Nyt kun vuotta on vielä kuutisen viikkoa jäljellä, niin siinähän ehtisi oivasti hakea apua kolottaville paikoille ja hyödyntää tämä huipputarjous. Vapaita aikoja on varsin runsaasti tarjolla pitkin viikkoja, itsellesi sopivaa aikaa voit käydä katsomassa vaikka nettiajanvarauksen kautta: vello.fi/fysiopalveluvahaaho.

 

Peruutusehtoihin tulee myös muutosta näin loppuvuodesta. 1.12.2019 alkaen peruuttamattomasta ajasta veloitetaan sovitun hoidon mukainen täysi hinta. Mikäli aika on peruttu hoitoa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä, niin tällöin välttyy sanktioilta. Tällä toiminnalla pyrin varmistamaan asiakkaiden sitoutumisen sovittuun hoitoaikaan sekä tuomaan jonkin asteista taloudellista varmuutta yrityksen toimintaan. Samana päivänä tapahtuville peruutusajoille on erittäin haastavaa saada tilalle uusia asiakkaita, ja toisaalta varatulle ajalle olisi voinut olla tarvetta jollain toisella asiakkaalla. Mutta uskon vahvasti, että jokainen aikavaraus on tehty niin sanotusti tarpeeseen! Ja jokainen aikavaraus on tällaiselle pienyrittäjälle äärimmäisen tärkeä!

 

Toivottavasti tässä syksyn aikana alkanut 'hyvä pöhinä' uudessa toimitilassa saa jatkoa ja entistä useampi uusi sekä tutut asiakkaat löytävät paikan! Siispä tervetuloa kaikille, ja muistakaa mainita sille kolotuksia valittavalle työkaverille, tuttavalle, ystävälle, perheenjäsenelle tai pelikaverille, että täältä saa apua nopeasti, tehokkaasti sekä edullisesti! Kiitos kaikille asiakkaille ja suosittelijoille tässä vaiheessa, jatketaan tätä hyvää yhteistyötä tulevaisuudessakin!

 

terveisin, Jukka

 

 

 

23.9.2019 Uudet tilat asiakkaita vaille valmiit!


Nyt on tullut kolme viikkoa huhkittua uuden liiketilan kimpussa osoitteessa Kansankatu 60, ja vihdoin alkaa olla paikat siinä kunnossa, että voi palata taas omaan "leipätyöhön"! :D

 
Tokihan jo viime viikolla pääsin aloittamaan normaalin vastaanottotyön, mutta nyt saa entistä enemmän keskittyä siihen varsinaiseen osaamiseen; OMT-fysioterapiaan!

 

Ja laitetaanhan vielä avajaistarjouskin päälle:

alkaen 16.9. ja aina kuluvan vuoden loppuun asti, kolmas OMT-fysioterapia käynti puoleen hintaan! Käy siis kolme kertaa ja maksa kaksi ja puoli kertaa! :) (Tarjous koskee itse maksavia asiakkaita)

 

OMT-fysioterapia 45 min 70 eur, ja se kolmas käynti 35 euroa!! Ajanvaraus vielä tässä vaiheessa numerosta 045 205 5200, tai sähköpostilla info(a)fysiopalveluvahaaho.fi, tai vaikka Facebookin kautta!

Täytynee pitää myös ihan virallinen avajaispäivä tässä lähitulevaisuudessa, katsotaan jahka sinne tulisi sitten vähän eri porkkanaa! ;)

 

Yhteistyöterveisin, Jukka ft OMT

 

 

 

6.9.2019 Remppaa pukkaa

 

No niin, vähän tännekin infoa, eli vastaanottoni on vaihtumassa osoitteeseen Kansankatu 60! Tarkkaa aukaisupäivää en vielä osaa sanoa, mutta kova tavoite olisi päästä jo ensi viikolla tekemään ns. omaa työtä remppahommien sijaan. Tilat valmistumassa kuitenkin hyvää vauhtia ja toiveissa olisi päästä jatkamaan pian asiakkaiden auttamisen parissa. Tiedottelen täällä, Facebookissa sekä sovitusti asiakkaille suoraan, kunhan tarkempi aikataulu varmistuu!

 

Mukavaa alkanutta syyskuuta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

25.7.2019 Loma vol. 2 ja paluu yksityisyrittäjäksi

 

On tullut aika pitää toinen kesäloman pätkä, eli reilun viikon käyn huilimassa mm. kalastuksen parissa ja jälleen ti 6.8. töissä reippaana. Vapaita aikoja elokuulle löytyy kivasti, varaathan omasi!

 

Toiminnassani tulee heinäkuun jälkeen muutoinkin olemaan muutoksia, palaan yksityisyrittäjäksi parin vuoden tauon jälkeen. Ammatinharjoittajasopimus Caritaksen kanssa päättyy heinäkuun lopussa. Näillä näkymin jatkan kuitenkin omaa vastaanottotoimintaa Caritas Kuntoutuksen tiloissa Taka-Lyötyssä. Tämän myötä ajanvaraus menee jatkossa tutusti ja turvallisesti numerosta 045 205 5200, tai yhteistiedoista löytyvän sähköpostiosoitteen kautta! Nettiajanvaraus on tuloillaan, myös kotisivut ovat uudistumassa. Eli tällainen muutosten kesä, ainakin yrittäjälle! Mahdollisista muista muutoksista tiedotan niin pian kuin mahdollista, mutta näillä näkymin hommat jatkuu teidän asiakkaiden näkökulmasta ennallaan.

 

Mukavaa ja lämmintä heinäkuun loppua sekä elokuun alkua kaikille!

 

Jukka

 

 

 

1.7.2019 Lomaterveisiä

 

Olisi aika pitää ensimmäinen varsinainen kesälomapätkä näin heinäkuun alun kunniaksi. Eli 1.-7.7. olen lomailemassa, ma 8.7. jälleen töiden parissa enemmän.

 

Loma tulikin aloitettua varsin mainiosti käymällä menneenä viikonloppuna Rovaniemellä Kultavaskoolissa pelaamassa lentopalloa! Oli hyviä hetkiä niin pelien kuin ystävien parissa, ja ennen kaikkea paikat pysyi ehjänä kaikilla! Tästäpä on mukava jatkaa viikon kestävää lomailua vaikka kalastelun merkeissä!

 

Mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

19.6.2019 Juhannusta viettämään

 

Pidän näin juhannuksen kynnyksellä vähän vapaita ja olen jälleen fysioterapian parissa ma 24.6. Huomaathan, että siirryn taas vastaanottoajoissani kesäaikatauluun, eli olen paikalla pääsääntöisesti 9-16 välisenä aikana maanantaista torstaihin, 24.6. alkaen!

 

Toivotan kaikille oikein mukavaa ja rentouttavaa juhannusta!

 

Jukka

 

 

 

1.5.2019 Hauskaa Vappua!

 

Toivottavasti kaikkien vappu on sujunut mukavasti ja rauhallisesti. Vappupäivä luonnollisesti tulee huilattua töistä, mutta huomenna to 2.5. mennään taas. Ja aikojakin olisi tarjolla vielä kuluvalle viikolle. Katsopa löydätkö sopivan ajan kuntoutus.caritaslaiset.fi sivustolta! 

 

Mukavaa toukokuun jatkoa kaikille!

 

Jukka

 

 

 

 

16.4.2019 Aika lentää

 

Kylläpäs tässä on vuosi pyörähtänyt vauhdilla käyntiin. Onneksi kesä on koko ajan lähempänä pitkähkön talven jäljiltä. Vastaanotolla on ollut vaihtelevasti kiireitä, aikoja on ollut koko ajan hyvin tarjolla. Toivottavasti asiakkaani löytävät palveluni edelleen Caritas Kuntoutuksen tiloista sekä Pohjois-Suomen Työterveydestä!

 

Nyt kuitenkin joudun pitämään "pakkolomaa" viikon verran, eli 15.-19.4. olen poissa töistä sairausloman takia, ja pääsiäinen katkaisee myös näitä kahta viikkoa, eli seuraavan kerran jälleen paikalla 23.4.

 

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

 

Jukka

 

 

 

24.12.2018 Hyvää Joulua!

 

Toivotan kaikille rauhaisaa ja rentouttavaa joulunaikaa sekä riemukasta vuodenvaihdetta! Vastaanottoni avaan jälleen 2.1.2019, toivottavasti ensi vuosi on hyvä meille kaikille.

 

Jouluterveisin, Jukka

 

 

 

1.11.2018 Talvea kohti

 

Syksy on edennyt huimaa vauhtia ja on ollutkin tervetullut varsin helteisen kesän jälkeen. Kesän aikana tuli myös kahdeksan kokonaista vuotta täyteen yrittäjänä ja se on ollut hyvin mielenkiintoinen sekä vaihteleva taival tähän asti! Toimintamalli on vaihtunut omasta vastaanottotoiminnasta pikkuhiljaa täysiaikaiseksi ammatinharjoittamiseksi eri toimipisteissä. Välillä mieli halajaa palata oman vastaanoton pyörittämiseen, ehkäpä se jokin päivä on todellisuutta jälleen.

 

Olemme nyt kuitenkin saaneet Caritas Kuntoutuksen kanssa toimintaa kehitettyä mm. asiakaspalautteiden avulla, kiitos niistä! Tälle päivää olemme avanneet nettiajanvarauksen ja sieltä voit nyt helposti varata OMT-fysioterapiaan tarjolla olevista ajoista itsellesi sopivan! Tämän toivotaan helpottavan ja nopeuttavan asiakkaiden ajan varaamista. Linkki nettiajanvaraukseen löytyy yhteistiedoista, ja tästä suora linkki: nettiajanvaraus. Tällä hetkellä aikoja Kuntouksen tiloihin saatavilla yleensä maanantaisin ja keskiviikkoisin, torstait teen edelleen Pohjois-Suomen Työterveydessä.

 

Toivotan sinut tervetulleeksi vastaanotolleni tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan! Mukavaa alkavaa talvea kaikille ja pidetään kroppa ja mieli virkeänä pimeydestä huolimatta.

 

Jukka, ft OMT

 

 

 

2.8.2018 Helteistä kesää!

 

Kylläpä on kesä hellinyt meitä lämmöllä, töissäkin on tarennut vallan mainiosti. Tosin asiakkaita on ollut poikkeuksellisen vähän varsinkin heinäkuussa, mutta tämä selittyy hyvin pitkälti tällä lämpimällä säällä. Lämmin ei luita riko, sanotaan! Ja se on toisaalta hyvä, ettei paikkoja kolottele. Joillekin tämä kuumuus on kyllä saattanut olla varsin kovakin koettelemus, mutta eiköhän ne talven pakkaset meidät taas pian tavoita! Onpahan mukava muistella tätä hellekesää syksyn pimenevissä illoissa.

Yrittäjän kesälomien ajoittaminen on aina haastavaa, ja tänä vuonna ne ajoittuivat viikon pätkiin heinä- ja elokuulle. Siispä olisi aika viettää vielä yksi viikko loman merkeissä. Olen siis poissa töistä, ja poissa puhelimen ääreltä, 3.-12.8. välisen ajan. Tuona aikana tavoitat minut sähköpostitse, vastaan heti kun tilanne antaa myöden. Ja mikäli puheluita on tullut, soittelen takaisinpäin myös heti kun se on mahdollista! Ma 13.8. ja siitä eteenpäin hommia jatketaan varsin normaalisti; elokuun loppuun asti klo 9-16 välisenä aikana ja syyskuusta eteenpäin 10-17 välisenä aikana.

 

Lämmintä elokuun alkua toivotellen, Jukka ft OMT

 

Muistathan seurata myös Facebookissa!?

 

 

 

29.6.2018 Lomakausi

 

Keskikesä on jo ohitettu ja monella on kesäloma alkanut. Onneksi kelit ovat suosineet lähes koko kevään ja alkukesän, eiköhän sitä saada aurinkoa loppukesästäkin. Yrittäjälläkin on aikaa hetki huokaista, joten jään lomailemaan hetkeksi, viikon 27, ja palaan töihin 9.7. Tuona aikana vastailen sähköpostiin ja mahdollisiin puheluihin tilanteen tullen, tai soittelen takaisin kun se mahdollista! Muutoin aikavaraukset onnistuvat normaalisti yhteistiedoista löytyvistä numeroista! Muutoin olen lomalla viikot 29 ja 32, töissä aina välillä piipahtaen.

 

Mukavaa kesälomakautta kaikille ja toivottavasti nähdään vastaanotollani heinäkuun puolella!

 

terkuin, Jukka, ft OMT

 

 

 

2.4.2018 Keväiset muutokset

 

Niin se vain aika taas rientää ja kevät etenee kovaa vauhtia kesää kohti. Kevään myötä myös toiminnassani on tulossa muutoksia jonkin verran, ja joitakin muutoksia on jo tapahtunutkin. Eli olen aloittanut helmikuussa ammatinharjoittajana Pohjois-Suomen Työterveydessä ja toimin siellä kerran viikossa, yleensä torstaisin! Asiakaskunta muodostuu siellä pääosin työterveyshuollon tuki- ja liikuntaelinoireisista asiakkaista. Aikoja voivat varata myös yksityiset henkilöt, ja se onnistuu helpoiten numerosta 040 304 0000.

 

Nyt huhtikuun alusta aloitan myös ammatinharjoittamisen Caritas Kuntoutuksella, vastaanottotilat eivät siis tämän osalta vaihdu, eli pysyn samassa paikassa missä suurin osa nykyisistä asiakkaistani onkin jo tottunut käymään! Kuntoutuksen puolella otan asiakkaita vastaan maanantaista keskiviikkoon! Ajanvaraus Kuntoutuksen kautta numerosta 044 468 4271, tai suoraan tutusta numerosta 045 205 5200. Tarkemmat yhteistiedot löydät täältä.

 

Olet tervetullut vastaanotolleni, ja suosittelen erityisesti käymään, jos kropassasi tuntuu kovin hankalia kiputiloja eikä apua ole muutoin löytynyt. Muistathan, että voit tulla luokseni joko fysioterapialähetteen kera tai ilman! Hoidot ovat edelleen tehokkaita ja näin apu saatavilla. Mukavaa kevään jatkoa kaikille!

 

Kevätterveisin, Jukka ft OMT

 

 

21.12.2017 Kuulumiset työrintamalta!

 

Nyt päästiin vihdoin päivittämään kuulumiset tätäkin kautta, pienoiset tietotekniset ongelmat estäneet sivujen päivittämisen. Siitä on nyt lähes vuosi aikaa, kun siirryin ammatinharjoittajaksi, täysipäiväiseksi sellaiseksi, Caritas Lääkäritaloon. Tuon jälkeen on paljon tullut muutoksia toimipaikkaan ja toimintatapoihin liittyen, mutta onneksi työ itsessään on säilynyt samana.

Pihlajalinna osti siis kuluvan vuoden aikana Caritas Lääkäritalon ja nyt on siirrytty ensin mainitun, valtakunnallisen terveyspalvelujen yksityisen tuottajan leipiin. Tämä on vaikuttanut lähinnä työni byrokraattiseen puoleen ohjelmistomuutosten ynnä muiden sellaisten myötä, toistaiseksi ei ainakaan allekirjoittaneella ole tiedossa suurempia muutoksia. 

 

Muutoin on nyt tämän vuoden osalta laitettu työkalut pakkiin, joulu ja uusi vuosi kolkuttelevat ovella! Pitelen vähän joululomaa, eli seuraavan kerran töissä ottamassa asiakkaita vastaan 2.1.2018. Aikoja kannattaa varata, varsinkin lomani aikana, Pihlajalinnan numerosta 010 312 175, muulloin voi soitella myös allekirjoittaneelle suoraan tuttuun numeroon 045 205 5200.

 

Toivotan oikein rauhaisaa ja rentouttavaa joulua kaikille, ja suuri kiitos kuluneesta vuodesta uusille ja jo vähän tutuimmille asiakkaille!

 

jouluterveisin, Jukka ft OMT

 

 

 

30.1.2017 Uusi vanha toimipaikka

 

Näin tuli päätökseen neljän vuoden rupeama Jäälissä fysioterapian osalta. Tuohon neljään vuoteen sisältyy paljon muistoja, vaikka aika tuntuu paljon lyhyemmältä. Haluankin kiittää tässä vaiheessa asiakkaitani, ilman teitä toiminta Jäälissä olisi ollut mahdotonta. Lisäksi haluan kiittää Jäälin Fysioterapiaa näistä yhteisistä vuosista, tilojen jakaminen toisen toimijan kanssa on mahdollistanut varsin mukavan yhteistyön.

 

Työt ja elämäkin jatkuu muutoksista huolimatta. Muutos ei kuitenkaan aina ole pahasta. Odotan innolla päivittäistä toimimista ammatinharjoittajan roolissa isommassa organisaatiossa, jossa yhteistyö muun muassa lääkäreiden kanssa on tehokkaampaa. Caritas Lääkärit sekä Caritas Kuntoutus tarjoavat loistavat puitteet jatkaa tehokkaan OMT-fysioterapian toteutusta! Caritas itselleni jo varsin tuttu, olenhan siellä toiminut ammatinharjoittajana jo 2014 vuoden alusta, vaikkakin vain parina päivänä viikossa.

 

Tervetuloa kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille, palvelen teitä jatkossa Oulun Taka-Lyötyssä, Caritas Kuntoutuksen tiloissa! Yhteystiedoista löydät tarkemmat osoitteet ja puhelinnumerot käyntejä sekä ajanvarauksia ajatellen. Tästä onkin hyvä jatkaa alkanutta vuotta uusissa kuvioissa mutta edelleen tehokkaiden hoitojen merkeissä!

 

Jukka, ft OMT, yrittäjä ja ammatinharjoittaja Caritas Lääkäreillä

 

 

 

Aukioloajat: maanantaista keskiviikkoon klo 10-17, torstaisin paikalla klo 9-16, tai paikalla ollaan muutoin sovittuna ajankohtana, jos silloinkaan!

  Fysiopalvelu Vähäaho (2343296-5), käyntiosoite: Kansankatu 60, 90120 Oulu, p. 045 205 5200, avoinna ma-pe klo 10-18